Čtvrtý ročník

Čtvrtý ročník soutěže zahájen!

Pomozte nám najít nejoblíbenější parkoviště, nejoblíbenější inovaci anebo město, kde mají parkování podle vás dobře vyřešeno. Snažíme se inspirovat k lepšímu a nechceme se spokojit s dostatečným stavem. Je to jednoduché - dejte váš hlas vždy jednomu projektu v každé kategorii. Hlasovat můžete jednou v každé kategorii. V hlasovacím roce 2020 se jedná již o čtvrtý ročník. Vítěze předchozích ročníků naleznete níže.

Veřejné hlasování druhého ročníku ankety začíná od 1.12.2019 a skončí 31.3.2020. Na těchto stránkách můžete sledovat průběžné výsledky a vyhlášení výsledků je plánováno na duben 2020 na 7. ročníku konference České parkovací asociace.

Soutěžní kategorie

Soutěžící

Jste provozovatelem parkoviště (garáží)? Dodáváte nebo provozujete službu uplatněnou při parkování? Pracujete pro město nebo městskou společnost, která se zabývá řešením dopravy v klidu? Ukažte také ostatním řidičům, že lze parkovat snadněji a lépe, že vaše služby jsou zajímavé a vyplňte připravené formuláře. Po našem ověření, že jsou uvedena relevantní data, bude vaše parkoviště nebo služba publikována na těchto stránkách soutěže.

Vyhodnocení

Soutěž Parkoviště roku sestává ze dvou částí – veřejného hlasování (laické části) a odborné části.

Ve veřejné části může hlasovat každý občan ČR, starší 18-ti let. V každé kategorii je přiznán od každého hlasujícího pouze jeden hlas. V případě podezření zneužití má pořadatel soutěže právo hlasy odebrat a do soutěže nezapočíst.

Odborné hlasování je neveřejné a bude provedeno odbornou komisí. Členové odborné komise budou jmenováni Radou ČPA a budou zveřejněni na stránkách této soutěže.