AUTOGARD spol. s r.o.

Společnost Autogard je už od roku 1993 jedním z nejvýznamnějších českých výrobců parkovacích systémů a zařízení po kontrolu přístupu vozidel a osob. Naše automatické závory, turnikety a parkovací systémy si pro svou spolehlivost a dlouhou životnost získaly oprávněnou důvěru zákazníků v desítkách zemí po celém světě. Společnost má sídlo a výrobní závod v Popůvkách u Brna.

Designa Parking Access s.r.o.

DESIGNA je světovým technologickým lídrem v oblasti řešení „parkování za závorou“ už od svého založení v roce 1951. V České republice jsme na trhu od roku 1994. Pro český a slovenský trh nabízíme parkovací systém ABACUS, jednodušší SLIMPARK a od roku 2020 pak světovou technologickou novinku CONNECT. Pro platby u „parkování na ulici“ nabízíme exkluzivně i parkovací automaty HECTRONIC. Systémy jsou neomezeně rozšiřitelné, mají otevřené rozhraní pro napojení na další systémy parkovacího ekosystému zákazníka. Parkovací systémy společnosti DESIGNA jsou nasazeny ve více jak 50 zemích celého světa.