Vážení, oznamujeme Vám, že letošní konference České parkovací asociace se uskuteční již tradičně v hotelu Luna v Koutech u Ledče nad Sázavou v malebném prostředí Vysočiny ve dnech 6.4. - 8.4.2020.

Na programu usilovně pracujeme. Už teď se ale můžete tešit na témata jako digitální parkovací revoluce v Českunové technologie v parkování a s tím související právní aspekty. Pokud jste se naší konference v minulých letech neúčastnili, neváhejte a podívejte se na fotografie a závěry z konferencí minulých.

Dalším tématem letošní konference bude i vyhlášení výherců soutěže Parkoviště roku. Proto Vás žádáme, abyste nám pomohli vybrat nejlepší počiny ve kategoriích Parkoviště a garáže, Městská parkovací politika a Inovace. Máte-li ve Vašem městě či svém okolí kvalitní a propracovanou parkovací politiku, nový parkovací dům, chytře vyřešenou správu parkovacích míst či technologickou vychytávku usnadňující např. platby za parkování, neváhejte a dejte nám vědět. Zároveň nezapomeňte hlasovat!