Úpravy systému prodlužování parkovného v rámci obchodního centra Westfield Chodov.

Zákazník, který je členem věrnostního programu Westfield Chodov, má k dispozici automatický systém prodloužení parkovného. Tento systém vyhodnotí podle SPZ vozidla, která jsou registrovaná ve věrnostním programu a přiřadí jim delší hodnotu parkování zdarma (přes týden +1 hodina, víkend +2). Pokud vozidlo vyjíždí v tomto časovém limitu, tak se mu na výjezdu automaticky zvedne závora.
Tento systém umožnuje majiteli objektu nabídnout přidanou hodnotu členům věrnostního programu ve formě prodlouženého parkování a úspory času. Kromě toho může zákazník po registraci čerpat i další benefity. Zároveň dochází k úspoře času pracovníků infostánků, kteří se mohou věnovat jiným činnostem.

Členové věrnostního programu Westfield Chodov mají k dispozici + 1 hodinu parkování zdarma ve všedních dnech a + 2 hodiny o víkendech. Všeobecné parkování zdarma je po dobu 3 hodin. Doposud bylo možné narabatovat (prodloužit) parkovací lístek pouze na infostáncích.

Odebírejte novinky ČPA. Dozvíte se i aktuality o konferenci.