Vážení, přihlašování na letošní ročník konference České parkovací asociace je spuštěno! Událost se bude již tradičně odehrávat v hotelu Luna v Koutech u Ledče nad Sázavou v malebném prostředí Vysočiny, a to ve dnech pondělí 15.4. - středa 17.4.2019. Přihlašovací formulář naleznete níže.

Program bude bohatý. Už teď se můžete tešit na témata digitální parkovací (r)evoluce v Česku, nové technologie v parkování a stím související právní aspekty. No a pokud jste se naší konference v minulých letech neúčastnili, neváhejte a podívejte se na fotografie a další výstupy z konferencí minulých.

V pondělí 15.4. pro Vás budeme mít připravený již obvyklý nenáročný turistický výlet po krásách vysočinské krajiny - letos se podíváme na Stvořidla (pokud to samozřejmě počasí dovolí). Tentýž den večer bude ještě cestování pokračovat, avšak už pouze virtuálně - podíváme se na fotografie z cest po Evropě, Asii a Africe. Na úterní večer pro Vás máme připravenou degustaci piv z nedalekého věhlasného pivovaru Bernard. Kompletní program naleznete souboru PDF níže.