Green Center s.r.o.

Společnost Green Center nejen vyrábí a prodává své výrobky, ale také se svými zákazníky konzultuje všechny možnosti řešení jejich dopravní situace. Uvědomujeme si, že každý manažer nemůže být expert na parkování, a proto u nás naleznete potřebnou pomoc s plánováním a projektováním Vašeho nového parkoviště. V rukávu máme řešení pro malá, velká i velmi specifická parkoviště. Pokud zvažujete výstavbu či úpravu dosavadního parkoviště, neváhejte se na nás obrátit!

M.O.Z. Consult s.r.o.

Společnost se orientuje na analyzování a návrhy řešení problematiky parkování vozidel. Parkování vozidel je v podmínkách třetího tisíciletí často téměř neřešitelným problémem. Zejména v okamžiku, kdy kapacita prostoru je vyčerpána ale přesto stále existuje velká část zájemců, kteří by rádi dorazili až k cíli své cesty. Snažíme se našim klientům nejen popsat to, jaké problémy je trápí, ale i navrhnout řešení, které bude odpovídat prostoru, času a možnostem zadavatele. Kvalitu naši práce již ocenili mnozí klienti z řad místní správy a podnikatelského sektoru, přičemž se mnozí na nás obracejí pravidelně nebo opakovaně.

SmartPlan s.r.o.

Smart Plan je konzultační společností, která hledá způsoby, jak proměnit ideje ve skutečnost. Spojujeme lidi přinášející nová řešení problémů naší planety při zachování prosperity na bázi moderních technologií. Snažíme se zajistit odborníky pro komplexní řešení projektů, které potřebují strategický přístup. V projektech, které řídíme, spojujeme schopnost zasadit aktivity do širšího kontextu, připravit strategii jak je financovat, zpracovat potřebnou dokumentaci, řídit je dle přední mezinárodní metodiky pro projektové řízení PRINCE 2 a podpořit jejich přínosy komunikací veřejnosti. Zabýváme se čtyřmi základními oblastmi – Smart Cities, čistou dopravou, lidskými zdroji a finančním inženýrstvím. Máme zkušenosti, síť kontaktů, informace a umíme najít kompromis.