Pravidelní účastníci konferencí ČPA vědí, že našim oblíbeným termínem pro pořádání konference ČPA bývá duben. Neutěšená pandemická situace nás ale stejně jako minulý rok nutí termín konference přesunout. Letos proto konáme v předstihu a pro konferenci si proto můžete již nyní vyhradit termín Út 7. - Čt 9. září 2021. Místo konference neměníme a setkáme se tak opět v Konferenčním hotelu Luna v Koutech.

Pevně věříme, že termín konání konference již nebudeme muset měnit a že se současná nešťastná epidemická situace bude v průběhu roku už jen zlepšovat.

Na našem webu již naleznete i stránku, na budeme postupně vkládat detaily k programu a další důležité informace.

I Evropská parkovací asociace (EPA) odkládá svůj kongres

Společenské akce neodkládáme sami. I Evropská parkovací asociace se rozhodla přeložit svůj kongres, který se měl odehrát v říjnu tohoto roku v Bruselu. Důvodem je rovněž pandemie Covid-19 a nejisté vyhlídky pro pořádání akcí o stovkách účastníků. Nový termín je předběžně stanoven na podzim 2022. Více informací naleznete zde.